TERRA Sokkulcsú határozók

English version

Ha az alapítványról, terveinkről további információkat szeretne vagy javaslata, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a Kapcsolja be a JavaScriptet az emailcím megtekintéséhez címre vagy levélben az alapítvány postacímére.

Ha az alapítványt bármilyen módon támogatni tudná céljai elérésében, kérjük a fenti e-mail címen vagy levélben vegye fel a kapcsolatot velünk.

Postacímünk:
TERRA Alapítvány
4032 Debrecen, Martonfalvi u. 19. 3/8.

Letölthető határozók

Határozó-keretrendszer

Az alábbi linkeken letöltheti a TERRA Sokszempontú határozó keretrendszer aktuális verzióját. A keretrendszer sokszempontú határozók készítésére alkalmas, és tartalmazza a "csak" határozáshoz szükséges programkomponenseket is. A letölthető csomag része egy bemutató csoport határozására alkalmas adatbázis is. Ez a "bemutató" csoport zömmel a Terra - Fák, cserjék bemutatóanyag adatait tartalmazza kivonatolt formában, egy kakukktojással a gombák köréből. A későbbiek során a határozó működésének pontosabb megértéséhez szükség lesz erre a fajra. A programokat folyamatosan fejlesztjük, így időnként érdemes visszalátogatni az esetleges új szolgáltatásokat nyújtó újabb verziókért.

Sokszempontú programcsomag (Fák, sok fotó, ~100Mb)

Sokszempontú programcsomag (Fák, 1-1 fotó, ~25Mb)Letölthető határozók Windows-ra

Előreláthatólag 2013 április 2. felében

Letölthető határozók Androidos készülékekre

Letölthető a Google Play-ről


Utoljára módosítva: 2012.03.18.

Design: