TERRA Alapítvány

Ha az alapítványról, terveinkről további információkat szeretne vagy javaslata, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a Kapcsolja be a JavaScriptet az emailcím megtekintéséhez címre vagy levélben az alapítvány postacímére.

Ha az alapítványt bármilyen módon támogatni tudná céljai elérésében, kérjük a fenti e-mail címen vagy levélben vegye fel a kapcsolatot velünk.

Postacímünk:
TERRA Alapítvány
4030 Debrecen, Tátra u. 12.

Copyright © 1996-2021 TERRA Alapítvány. Minden jog fenntartva.

Ezen webszerverről származó információk üzleti célra nem használhatók fel. E World Wide Web szolgáltatásról szóló referenciák elhelyezhetők könyvekben, más on-line szolgáltatásokban vagy más médián, de az alábbiak kivételével sem az egész, sem pedig részei a továbbiakban nem használhatók fel, nem publikálhatók és nem terjeszthetők a TERRA Alapítvány előzetes engedélye nélkül. Az engedély kéréshez kérjük küldjön elektronikus levelet a terra@terra.hu cimre, melyben nevét, postacímét, a felhasználni kívánt információt és további felhasználás módját írja le.

Kinyomtathatja, felhasználhatja ezeket az információkat, képeket személyes vagy oktatási célzattal azzal a feltétellel, hogy 1. nem módositja az információt, 2. a copyright-ra való eredeti utalást (beleértve ezt a jelzetet is) minden másolaton feltünteti.

A TERRA Alapítvány mindent megtett azért, hogy az itt közölt információk pontosak és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállal bármely, ezen az információk bármilyen használatából adódó bármilyen káresemény bekövetkeztéért.Utoljára módosítva: 2019.01.12.

Design: