TERRA Alapítvány

English version

Ha az alapítványról, terveinkről további információkat szeretne vagy javaslata, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a Kapcsolja be a JavaScriptet az emailcím megtekintéséhez címre vagy levélben az alapítvány postacímére.

Ha az alapítványt bármilyen módon támogatni tudná céljai elérésében, kérjük a fenti e-mail címen vagy levélben vegye fel a kapcsolatot velünk.

Postacímünk:
TERRA Alapítvány
4030 Debrecen, Tátra u. 12.

ÜDVÖZÖLJÜK A "MAGYARORSZÁG HALAI" OLDALAIN!

Ezeken az oldalakon Magyarország halainak bemutatására vállalkoztunk. Jelenleg 49 fajt mutatunk be. Az anyagot lehetőségeinkhez képest folyamatosan bővítjük, hogy minél teljesebb képet adhassunk a Kárpát-medence halaiból.

A "halak" pontos meghatározását meglehetősen nehéz megadni, mivel a tudományos megközelítés és a mindennapi szóhasználat meglehetősen eltér. És akkor még nem említettük az ebihal (kétéltű) és a tintahal (puhatestű) mindennapi nevek problémáját.

A halakat legpontosabban talán úgy határozhatnánk meg, hogy azok a változó testhőmérsékletű vízi gerincesek, melyek életük során kopoltyúval lélegeznek és mozgásszerveik az úszók.
Ez az oldal nem jöhetett volna létre a Nemzeti Civil Alapprogram Civil szolgáltató fejlesztő és információs kollégiumának támogatása és az SZJA 1% felajánlások nélkül. Köszönjük.
Utoljára módosítva: 2010.05.18.

Design: