TERRA Alapítvány

English version

Ha az alapítványról, terveinkről további információkat szeretne vagy javaslata, észrevétele van a honlappal kapcsolatban, írjon a Kapcsolja be a JavaScriptet az emailcím megtekintéséhez címre vagy levélben az alapítvány postacímére.

Ha az alapítványt bármilyen módon támogatni tudná céljai elérésében, kérjük a fenti e-mail címen vagy levélben vegye fel a kapcsolatot velünk.

Postacímünk:
TERRA Alapítvány
4030 Debrecen, Tátra u. 12.

ÜDVÖZÖLJÜK A FÁK ÉS CSERJÉK VILÁGÁBAN!

A fásszárú növények (magas és alacsony termetű fák, cserjék és törpecserjék) a természetes és az ember alkotta táj arculatát egyaránt alapvetően meghatározó alkotóelemek, egy adott terület lágyszárú növényzetét és állatvilágát elsősorban a fásszárú növényzet megléte és minősége határozza meg. Ismeretük mindazok számára fontos, akik szeretnének többet megtudni tulajdonságaikról és jelentőségükről, felhasználják őket környezetünk építésében, vagy faanyagukat, terméseiket és egyéb termékeiket hasznosítják. A fásszárú növények többnyire hosszú élettartamukkal rohanó világunkban az állandóságot képviselik, ezért a nyugalomra vágyó ember számára a növényvilágon belül kiemelt figyelmet érdemelnek.

Ez az oldal nem jöhetett volna létre az SZJA 1% felajánlások nélkül. Köszönjük.
Utoljára módosítva: 2010.06.28.

Design: